Skip to content

Hoi, ik ben Maaike!

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de opleiding voeding en diëtetiek. Door mijn werk in het ziekenhuis heb ik inmiddels tientallen jaren ervaring in het begeleiden van cliënten met voedings- en gezondheidsproblemen. Ook ben ik van jongs af aan bevlogen van paarden en sinds een aantal jaar heb ik samen met mijn partner een kleine fokkerij van PRE’s (Andalusiërs).

Niets is leuker natuurlijk om deze twee passies te verenigen in “voeding voor paard en ruiter” en zo paardeneigenaren te helpen de voeding van hun paard en zichzelf te optimaliseren.

Paarden en mensen zijn anders, ze eten anders en zitten op een andere manier in elkaar, maar ook zijn er veel overeenkomsten. Daarom heb ik me afgelopen jaren verder gespecialiseerd in paardenvoeding. Als voedingsspecialist weet ik hoe belangrijk het is dat paarden en ruiters de juiste voeding krijgen om vitaal te blijven, om zich goed te kunnen ontwikkelen en hun welzijn te bevorderen.

Ik onderbouw mijn adviezen met wetenschappelijke en betrouwbaar onderzoek. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd. 

Vind jij het ook belangrijk om jouw paard en jezelf op een goede verantwoorde manier te voeden? Dan ben je bij mij aan het goede adres, ik help je graag verder met een praktisch voedingsadvies, op maat voor jou en/of je paard.

Met een deskundig, uitgebalanceerd voedingsadvies kun je gezondheidsproblemen bij je paard en jezelf voorkomen.
Ik help je graag bij het opstellen van een praktisch, voedingsadvies op maat.

Praktisch voedingsadvies op maat voor paard en ruiter.

×