Skip to content

Wij zijn Maaike en Cyril! Onze passie voor paarden heeft ons ertoe gebracht om in 2009 de Maaijerhoeve op te richten en onze droom van een paardenfokkerij te verwezenlijken. We hebben afgelopen jaren de Maaijerhoeve uit weten te bouwen tot wat het nu is. Een kleinschalige kwaliteitsfokkerij van PRE’s, ook wel bekend als Andalusiërs.

Van jongs af aan zijn we beiden al gek op dieren. Met jarenlange ervaring in het verzorgen en fokken van paarden heeft Maaike samen met Cyril de kennis en ervaring opgedaan om de beste zorg te bieden aan onze jonge paarden.

Onze focus ligt op het fokken van gezonde, gelukkige en getalenteerde paarden met een geweldig karakter en de verheven bewegingen die zo gewild zijn bij de PRE. We hechten veel waarde aan het welzijn van onze paarden en bieden ze een veilige, sociale en stabiele omgeving waarin ze kunnen opgroeien en ontwikkelen. 

We zijn trots op onze kleinschalige fokkerij en vinden het belangrijk om elk veulen de aandacht en zorg te geven die het verdient. Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke PRE, dan ben je bij De Maaijerhoeve aan het juiste adres.

Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze (jonge) paarden, veulens en merries en bieden ze een ruime, veilige en stabiele sociale omgeving waarin ze kunnen opgroeien.

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke PRE, dan is de Maaijerhoeve de plek waar je moet zijn!

×